Een lange relaxvakantie, een fijne (mid)week weg, een weekendje Parijs of misschien wel een businesstrip op de planning? Waar je ook heen gaat en voor hoe lang maakt niet uit, want wanneer je een mooie reistas met je meeneemt dan weet je zeker dat al jouw spullen en benodigdheden op een fijne manier met je meegaan.

De grote voordelen van een ruime reistas

Er zijn heel veel mensen die een koffer of trolley met zich meenemen op reis. Wanneer je je echter beseft wat de grote voordelen van een reistas ten opzichte van een koffer zijn… Dan wil je nooit meer reizen met een koffer! Een reistas is namelijk enorm praktisch, in het super ruime hoofdcompartiment kun jij gegarandeerd al jouw kleding, handdoeken en je toilettas kwijt. De ritssluiting van een duffel, zoals een reistas ook wel wordt genoemd, loopt vaak helemaal rond waardoor je alle hoeken en gaatjes van het hoofdvak optimaal kunt benutten. Daar kun je een heleboel spullen in kwijt! Een groot voordeel van een reistas is dat je een reistas meeneemt op de manier zoals je hem inpakt. Je legt de tas neer, legt je kleding netjes gevouwen in de tas en vervolgens til je de tas op en neem je de tas comfortabel in de hand middels de stevige handvatten of draag je hem over de schouder met de verstelbare schouderband. Door deze manier van inpakken en vervoeren, krijgt je kleding geen kans tot kreuken en daardoor kun jij, eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, meteen gaan genieten van je kreukvrije kleding en spullen! Bij een koffer wil het nog wel eens voorkomen dat je kleding gaat schuiven en daardoor gaat kreuken, doordat je deze liggend inpakt en vervolgens rechtop zet. Met een reistas is die ellende verleden tijd!

Mooie leren reistassen

Wanneer je gaat voor een mooie reistas van leer, dan zijn niet alleen vervelende kreukels in je kleding, maar óók de vorming van nare geuren verleden tijd. Leer is een materiaal dat zorgt voor ventilatie, er komt zuurstof bij je kleding en vocht krijgt de kans om uit de tas te ontsnappen. Tevens is leer ook gewoon een prachtig, luxe materiaal dat je tas een hele stijlvolle uitstraling geeft. Waar ga jij naar toe met je mooie weekendtas van leer?