Sinds de huidige pandemie nog steeds op grote schaal aanwezig is, zoeken bedrijven naar creatieve oplossingen voor het aanbieden van hun producten of diensten. Een prachtig voorbeeld hiervan is de drive-in bioscoop. In Amerika is dit al langer een trend en sinds COVID-19 is deze trend nu ook in Nederland overgeslagen. Grote bioscoopfirma’s in Nederland bieden al diverse mogelijkheden voor een bioscoopbezoek met de auto. Als je zelf niet in het bezit bent van een auto maar hier toch graag heen wil kan je uiteraard kiezen voor goedkoop auto huren. Zo wordt het bezoekje aan de bioscoop echt een uitje. Wil je weten hoe een drive-in bioscoop werkt? Lees dan verder!

Wat heb je nodig

Naar een drive in bioscoop wil je het liefst goed voorbereid. Daarom is het handig om aan de volgende dingen te denken. Als eerste moet je altijd in het bezit zijn van een geldig ticket. Deze kan je vooraf kopen bij de website van het bedrijf dat de drive-in bioscoop organiseert. Vaak kun je ter plekke wel eten kopen, maar je kan natuurlijk zelf ook eten meenemen. Het geluid wordt meestal geregeld door middel van een radioverbinding. Het is dus zeer belangrijk dat je auto de mogelijkheid heeft tot het ontvangen van radiosignalen. Aangezien je stil zit in de auto en het zonde is om de verwarming de hele tijd te laten draaien kun je beter wat warme kleren meenemen. Een lekkere warme deken en een kussen om in te liggen is natuurlijk ook fijn.

Waar kun je ze vinden

Je wil dus naar een drive-in bioscoop. Welke film waar draait kun je gemakkelijk op internet opzoeken. Voor jonge kinderen is er gelukkig ook genoeg aanbod, dus dit kan mooi als een uniek dagje weg zijn. Er zijn steeds meer steden waarin bioscopen deze outdoor films aanbieden, het is dus verstandig om dit in de gaten te houden. Als het in het voorjaar weer lekker weer wordt is het natuurlijk helemaal leuk om met autoverhuur een cabrio met open dak te huren. Zo maak je echt indruk tijdens jouw bioscoop bezoek!